Regulament chat

1. Nu aveti voie sa faceti reclama altor servere/comunitati. Daca reclama este facuta in mod abuziv, deranjator, cu scopul de a atrage jucatorii pe un alt server, atunci se pedepseste, indiferent de metoda de promovare folosita (chat global, /helpop, /pm, /p chat, sign-uri pe plot, carti etc.).

Sanctiune: [BanIP]

2. Nu aveti voie sa abuzati de CAPS LOCK. La cel mult 3 cuvinte scrise cu caps se intelege, dar de la 4 cuvinte in sus sunteti sanctionati.

Sanctiune: [Mute 5 minute]

3. Nu aveti voie sa jigniti, injurati si sa cauzati certuri pe chat-ul public. Sunt sanctionate inclusiv prescurtarile cu conotatie vulgara si chiar si cenzura. Nu conteaza ca cenzurati, se acorda mute fiindca tot se intelege ce transmite mesajul Sanctiunea este mai mare daca insultati un membru staff.

Sanctiune: [Mute 10 minute/o ora]

4. Este interzis sa faceti spam in chat.

Sanctiune: [Mute 5 minute]

5. De asemenea, si spam avoid-ul este interzis.

Sanctiune: [Mute 1 minute]

6. Nu este permis sa prelungiti cuvintele.

Sanctiune: [Mute 5 minute]

7. Nu aveti voie sa insultati server-ul.

Sanctiune: [Mute o zi]

8. Nu este permisa promovarea unui canal de YouTube/Website/Server de Discord ce nu are legatura cu server-ul/comunitatea noastra, precum si reclama indirecta.

Sanctiune: [Mute 4 ore]

9. Este strict interzis sa abuzati de CAPS LOCK pe /helpop, valabil si pentru cei cu grad.

Sanctiune: [Warn]

10. Este strict interzis sa faceti SPAM pe /helpop, valabil si pentru cei cu grad.

Sanctiune: [Warn]

11. Este strict interzis sa injurati pe /helpop, valabil si pentru cei cu grad. (acestia primind inclusiv avertisment conform [Acestui topic])

Sanctiune: [Warn]

12. Off topic-ul pe /helpop nu este permis, exceptie facandu-se doar pentru cei cu grad, ei avand voie sa foloseasa aceasta comanda pe post de chat.

Sanctiune: [Warn]

13. Raportarea codatilor trebuie sa fie facuta doar pe /helpop, pentru ca staff-ul sa poata avea sanse mai mari in a-l sanctiona pe respectiv. Cine raporteaza codatii pe chat-ul global va fi sanctionat.

Sanctiune: [Warn]

14. Nu aveti voie sa aveti 2 conturi banate.

Sanctiune: [BanIP]




Regulament gameplay


1. Nu aveti voie sa folositi orice fel de hack/mod/cod/tool ce va poate oferi avantaje necinstite in joc. Singurele mod-uri permise sunt optifine, better fps, precum si moduri de pvp gen laby mod, 5zig, skull project etc.

Sanctiune: [Tempban 15 de zile]

2. Nu aveti voie sa faceti "Ban Avoid", adica sa intrati imediat cu un alt cont dupa ce ati primit ban.

Sanctiune: [Tempban 12 ore]

3. Nu aveti voie sa detineti iteme care au rezultat in urma unor abuzuri de gamemode creative.

Sanctiune: [Tempban 2 zile]

4. Nu aveti voie sa va folositi de bug-uri pentru a va favoriza jocul, nu conteaza ca este de la server sau de la joc, tot bug ramane.

Sanctiune: [Tempban 7 zile]

5. Bug-ul cu perla este o exceptie pentru regula de mai sus, pentru care se acorda o sanctiune mai lejera.

Sanctiune: [Tempban 12 ore]

6. Este interzis sa faceti "BUG CAGE"

Sanctiune: [Tempban 1 ora]


Definitie termeni & sanctiuni si alte informatii


- Toate sanctiunile acordate (mute, warn, kick, tempban, ban & banip) sunt globale.

- Spam: ocuparea de 3 randuri consecutive in chat,astfel umplandu-se chat-ul

- Spam-avoid: asemanator cu spam-ul, doar ca presupune trimiterea mesajelor cu intrerupere intre ele. Nu conteaza ca diferenta dintre acele mesaje este de 5 secunde sau de 2 minute. Daca toate aceste mesaje sunt vizibile intr-una sau cel mult doua poze, se considera spam-avoid si se sanctioneaza.

- Warn-ul, cunoscut si ca "Avertisment", este, in general, cea mai lejera pedeapsa pe care o puteti primi. Fiecare warn este valabil 7 zile, expirand dupa ce trece aceasta perioada. Daca acumulati 3 avertismente active, primiti kick. In momentul in care ati acumulat 4 avertismente active, primiti tempban o zi.

- Off-topic pe /helpop: presupune utilizarea comenzii /helpop in scopuri ce nu privesc cu nimic activitatea staff-ului. Pe scurt, trimiterea de mesaje inutile ce nu-si au rostul si folosirea comenzii /helpop pe post de chat. (De exemplu: vand/cumpar [item])

- La subpunctul 7 din modelul de cerere de helper/trial sunteti rugati sa scrieti "Titan2k18"

- Prelungire: presupune utilizarea repetata a caracterelor in cadrul unui cuvant/mesaj sau scrierea unui mesaj lung, ce contine caractere random si care umple chat-ul aiurea. (De exemplu: "heeeeeeeeeeeeey" sau "AHFHUIAFOGQIVJQBIH". Se considera prelungire daca sunt folosite cel putin 9 caractere.

- Reclama indirecta: mesaje precum "cine are server?" sau "caut server".

- Adminii si Operatorii au dreptul de a folosi XRay, putand prezenta dovezile cu el activat, dar DOAR cu scopul de a sanctiona pe cineva care la randul sau foloseste acest mod. Este strict interzisa utilizarea sa in scopul obtinerii de avantaje necinstite in joc, aceasta actiune fiind sanctionata cu remove direct.

- Modurile precum LABYMOD sunt permise.Este permis orice mod care nu iti ofera un avantaj in PVP.